Polytent

Uw “Haute Couture” tenten

Bij Polytent is het uitzonderlijke geen uitzondering!

Met meer dan dertig jaar ervaring biedt POLYTENT, onderdeel van Spantech International, een assortiment klassieke tenten, de “Lodge” in massief eikenhout, houten tenten in “Louisiana”- of “Noordzee”-stijl, een echte “Relais de Chasse” in dennenschors en hertengeweienlampen, een Orangerie of de transparante “Kathedraal”, die allemaal harmonieus kunnen worden ingericht passend bij uw omgeving en uw ambities. Van tapijten tot gelambriseerde muren en een rijk palet van bijpassende kleuren, de meest verfijnde details zijn in aanmerking genomen om de sfeer van uw dromen te creëren.

Als experts op dit gebied luistert ons team naar uw kleinste wensen om uw project te realiseren en een omgeving te creëren die u zich voorstelt: een sterrenhemel, een terras, een dansvloer, wandlampen, de integratie van bomen en bloemperken, vloeren van natuurlijk hout, luifels in eigentijdse tinten, luxueus uitgerust sanitair… Alles is mogelijk en uiteraard met strikte inachtneming van de afgesproken termijnen.

Enkele prestaties …
polytent-home

Onze tenten en oranjerieën zien er zowel van binnen als van buiten indrukwekkend uit, en wanneer ze voorzien zijn van lichtdoorschijnende frames, creëren ze een ideale sfeer in de zomer en in de winter, in de stad en buitenaf.

Vooral als het evenement bij u thuis plaatsvindt, zal het een unieke en onvergetelijke herinnering nalaten aan iedereen die, net als POLYTENT, het voorrecht had om het bij te wonen.