Klassieke tenten

Onze klassieke tenten zijn flexibel en bieden veel mogelijkheden, alsook de integratie van bestaande elementen zoals bomen, hagen, lage muren of bloemperken. Onze vloeren worden op maat gezaagd en aangepast aan de configuratie van uw tuin. Onze tenten kunnen ook op verschillende niveaus worden geplaatst en zijn dus ideaal voor het overdekken van een terrasvormige tuin. Geen hoogteverschil schrikt ons af, integendeel, dat is één van onze specialiteiten.

Onze frames rusten op een vlakke vloer met hak, bedekt met effen vloerbedekking (ruime keuze aan kleuren). Al onze luifels worden aan het plafond bevestigd met een geplooide montage en aan de zijkanten met een gepannen oppervlak (een gespannen, niet-geplooide montage is ook mogelijk). Wij bieden diverse kleuren aan (zie “Sanitair & Accessoires”, rubriek “Tentdoeken (kleurkeuze)”). Al onze tenten worden verlicht door dimbare halogeenlampen die bevestigd worden aan de onderkant van het dak.

De zijkanten van de tent zijn gemaakt van wit effen zeildoek of van chaumets (soepel doorzichtig plastic). Er zijn ook verschillende houten overkappingen verkrijgbaar (zie “sanitair & accessoires”, rubriek “Overkappingen”). Daarnaast kunnen de zijkanten van de tent kunnen worden afgewerkt met geverfd hout of massief eikenhout (zie hoofdstuk “houten tent”).

Onze structuren zijn beschikbaar in breedtes van 5, 6, 8, 10, 12 en 15 m en in een maximale lengte van 45 m (in modules van 3 en 5 m). Ze kunnen worden verbonden met de gevels, waardoor toegang vanuit uw huis mogelijk is. De uiteinden van onze tenten kunnen worden afgewerkt met een ronding. Naast de klassieke tent hebben we ook doorgangsluifels, keukententen, sanitaire voorzieningen en kleedkamers (zie de rubriek “overige tenten”).